Samenwerking activiteiten Jason<>KVU

Door de besturen van de KVU en Jason is een tijdje geleden afgesproken dat we op het gebied van activiteiten meer zullen gaan samenwerken. Een voorbeeld daarvan zijn de zwembadsessies die al een paar jaar door leden van Jason en KVU worden bezocht.

Maar ook op het gebied van tochten kan dat. Daarom stellen Jason en KVU hun tochten voor elkaar open.

Als je wilt zien welke tochten Jason organiseert kan je hier klikken. of hier voor de site van Jason

Kamperen op Schiermonnikoog
Zaterdag, 30. Juni 2018, 08:30
Tot Zondag, 1. Juli 2018

Kampeerweekend Schiermonnikoog, zaterdag 30 juni en zondag 01 juli.

Tochtleiders Rob en Rene.

Voor grootwater vaarders en als de wind het toelaat, stoere beginners met goede conditie en ervaring. E.e.a. ter beoordeling van de tochtleiders.
Een mooie gelegenheid om kennis te maken met kajak kamperen.
Volledige zee uitrusting vereist en kampeer spullen voor 1 overnachting met zelf bij de tent te bereiden avond maaltijd en ontbijt. Ook voor onderweg in de boot wat te eten en drinken meenemen.

We varen vanaf Lauwersoog over de banken rechtstreeks naar de haven van Schier. Daar binden we de karretjes onder de boot en lopen 1,5 km. door het dorp naar  de camping. Het lijkt mij gezellig om ‘s avonds bij de tent te koken.
Zondag kunnen we dezelfde weg terug, OF via het Noordzeestrand en een stop op Engelsman plaat. Dit is wel 2x zo ver, maar met de stroom mee en veel leuker.

Verzamelen  Uitgeest zaterdag 30/6 08.30, terug zondag 1/7 17.00

Zaterdag  30/6  : HW Lauwersoog 12.40    295 cm. + LAT
Lauwersoog- Schier haven 5 nm. (9km.)

Boten opladen 08.30
Vertrek Uitgeest 09.00
In  Lauwersoog wat eten 1100-12.00
Vertrek Lauwersoog 12.40  (rechtstreeks naar Schier haven.)
Aankomst Schier 14.20

Kamperen op Camping Seedunen. KARRETJE MEE !  (1,5 km lopen!)

Zondag 1 / 7 :   HW Lauwersoog 13.25
Terugweg via Noordzee (10nm. )en Engelsman plaat of weer via de haven.(5 nm)
E.e.a afhankelijk van het weer.

Vertrek camping 08.00  ( 1,5 km. lopen)
Vertrek strand 09.00
A/V Engelsmanplaat 10.15 / 10.45