Samenwerking activiteiten Jason<>KVU

Door de besturen van de KVU en Jason is een tijdje geleden afgesproken dat we op het gebied van activiteiten meer zullen gaan samenwerken. Een voorbeeld daarvan zijn de zwembadsessies die al een paar jaar door leden van Jason en KVU worden bezocht.

Maar ook op het gebied van tochten kan dat. Daarom stellen Jason en KVU hun tochten voor elkaar open.

Als je wilt zien welke tochten Jason organiseert kan je hier klikken. of hier voor de site van Jason

BBQ
Zondag, 26. Augustus 2018, 17:00

De KVU barbecue!

De traditionele afsluiting van het vakantieseizoen. Bij uitstek het moment om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe leden.

Er zal voor de liefhebbers eerst een leuke, afwisselende tocht gevaren worden. Daarna is het tijd voor een hapje en een drankje. Natuurlijk kun je je ook alleen voor de barbecue opgeven.

Wat

Bijzonderheden

Barbecuetocht

Zondag 26 aug.

Vertrek

via de activiteitenkalender op de website.

Aanmelding vooraf is vereist.
Verzamelen om 13.00 uur.

Vertrek om13.30 uur.

Barbecue

zondag 26 aug.

via de activiteitenkalender op de website.

I.v.m. bestellen barbecuepakketten uiterlijke aanmeldingsdatum donderdag 23 augustus.

Bij aanmelding aantal personen + voorkeur opgeven:

Vleespakket €9.00.-

Vispakket €10.00.-

Geen vegetarisch dit jaar!

twee consumptiebonnen inbegrepen.

Meld je snel aan, via de site of bel even: 06 - 46192640.  En geef je voorkeur op.