Samenwerking activiteiten Jason<>KVU

Door de besturen van de KVU en Jason is een tijdje geleden afgesproken dat we op het gebied van activiteiten meer zullen gaan samenwerken. Een voorbeeld daarvan zijn de zwembadsessies die al een paar jaar door leden van Jason en KVU worden bezocht.

Maar ook op het gebied van tochten kan dat. Daarom stellen Jason en KVU hun tochten voor elkaar open.

Als je wilt zien welke tochten Jason organiseert kan je hier klikken. of hier voor de site van Jason

Opschoondag
Zaterdag, 24. Maart 2018, 09:30

Zaterdag 24 maar 2018. Gezien het succes van vorig jaar hebben we besloten om weer mee te doen, in het kader van Nederland Schoon.

Dus meld je snel aan.  We beginnen om 9.30 met koffie/ thee in de kantine. Om 10.00 uur vertrekken we. We zullen in kleine groepjes het meer op gaan om langs verschillende oevers naar zwerfvuil te zoeken. De grote canadees zal fungeren als een soort moederschip om grotere objecten over te nemen.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd is hier wel van toepassing! Als je thuis een grijper hebt, neem die dan mee om spul uit het riet te trekken. Vuilniszakken krijgen we van de organisatoren. De coördinatie is in handen van Henk Hoogerwerf

Verzamelen 09.30 uur Meldijk

Vertrek 10.00 uur Meldijk