Samenwerking activiteiten Jason<>KVU

Door de besturen van de KVU en Jason is een tijdje geleden afgesproken dat we op het gebied van activiteiten meer zullen gaan samenwerken. Een voorbeeld daarvan zijn de zwembadsessies die al een paar jaar door leden van Jason en KVU worden bezocht.

Maar ook op het gebied van tochten kan dat. Daarom stellen Jason en KVU hun tochten voor elkaar open.

Als je wilt zien welke tochten Jason organiseert kan je hier klikken. of hier voor de site van Jason

Zwem4daagse De Zien
Donderdag, 21. Juni 2018, 16:00 - 20:00

De KVU is op donderdag 21 juni van 17.00 - 20.00 uur aanwezig in Zwembad De Zien in Uitgeest.

Elk jaar is er de Zwem4Daagse in openluchtzwembad De Zien. Heerlijk baantjes zwemmen en genieten van alle andere activiteiten in en om het zwembad. Er zijn sportclinics, minilessen en er is een leuk slotfeest.

In het diepe gedeelte van het kleinere bad bieden wij de jeugd een clinic aan en kunnen ze ervaren hoe het is om in een kajak te peddelen.

Om ouders/jeugd kennis te maken met de kanosport zoeken we vrijwilligers / begeleiders om dit in goede banen te leiden.

coördinator: Ton

tijdstip: 17.00 - 20.00 uur.

verzamelen loods: 16.15 uur.