Kerstborreltocht

Kerstborreltocht

Zaterdag 22 december

aanvang: 16.00 uur

De vaarkalender leeg in december? Welnee we sluiten het jaar af met nog een laatste tocht(je).

We nodigen jullie van harte uit deel te nemen aan de Kerstborreltocht.

Het is de bedoeling om met feestelijk verlichte kano’s een korte tocht op het meer te varen. Tocht gaat alleen door bij goede weersomstandigheden.

Na afloop van deze tocht drinken we met z’n allen een gezellige kerstborrel en zal een onafhankelijke jury bekend maken wie de winnaar wordt van de meest feestelijk verlichte/versierde kano 2018.

Meld je aan op de website zodat we ervoor kunnen zorgen dat er voldoende eten en drinken aanwezig is. En mocht je niet willen varen, maar wel borrelen, dat kan ook. Wel graag aanmelden.

PROGRAMMA

Aanvang vanaf 14.00 – tijd om versiering en/of verlichting op je kano aan te brengen

15.30 bekendmaking tocht en indeling groepen ivm onze persoonlijke veiligheid

16.00 vertrek voor een korte tocht op het meer (als de omstandigheden het toelaten).

17.30 terugkomst in de loods waar de hapjes en drankjes klaar staan.

20.00 einde

Organisatoren: Johan en Timo

Kleding: op deze wintertocht is een long john, peddelmoffen/handschoenen en muts wel een must.