De Linge
Zondag, 19. Mei 2019, 08:00 - 18:00

Zondag 19 mei gaan we eens een heel ander gebied verkennen dan onze Noord-Hollandse polders.
De Linge is een kronkelig riviertje dat van Tiel naar Gorichem kronkelt.

Linge
Dat is een stuk dat echter een paar dagen zou vergen. Daarom kiezen we voor een traject van Asperen naar Beesd. In de buurt van Beesd is een prachtige uitspanning waar we voor de inwendige mens kunnen zorgen
Eigenlijk zou je daar moeten varen als alle fruitbomen in bloei staan. In het programma van 2019 paste dat echter niet. Maar ook halverwege mei is het daarnog steeds prachtig aan de Linge.
Om te voorkomen dat we met auto´s moeten pendelen varen we dit traject heen en terug. Dat is ook handig voor beginners (van harte welkom op deze tocht) want als het energie-niveau wat teveel is gedaald kunnen ze een stukje overslaan en eerder teruggaan of wachten tot de rest terug komt.

Afstand: ca. 17 km (korter kan ; iets langer kan ook; alles naar behoefte)

Programma:
verzamelen op de Meldijk: 8.00h
Vertrek Meldijk: 8.30h
Tijdstip terugkomst: omstreeks 18h (reken in ieder geval op een goed gevulde dag

Tochtleider: René