Kano4daagse
Dinsdag, 18. Juni 2019, 18:00 - 22:00

46e Kano Avond4daagse, Maandag 17 juni t/m donderdag 20 juni.

Ook dit jaar worden op vier achtereenvolgende avonden vier verschillende Kanoverenigingen bezocht. Elke vereniging laat je kennismaken met hun eigen vaarwater.

Er wordt steeds om 19.15 uur gestart vanaf het clubgebouw van de betreffende vereniging. Aanmelden kan via een inschrijfformulier dat bij deze verenigingen op te vragen is.

Doe dit s.v.p. ruim van te voren. De inschrijfkosten bedragen € 4.00 per persoon. Dit bedrag kun je contant (en graag met gepast geld) voldoen voor aanvang van de eerste tocht die je meevaart. Het programma en de startplaatsen van deze editie zijn als volgt.

Maandag: KV De Argonauten, Meelzak 16, 1483 AV De Rijp. Hier wordt het noordelijke deel van De Eilandspolder inclusief de Beeldentuin bevaren.

Dinsdag: KV Uitgeest, Meldijk 27, 1911 BA Uitgeest. Hier worden de polders van de Uitgeester- en Heemskerkerbroek en de Woudpolder bevaren.

Woensdag: KV Trekvogels, Spaarndamseweg 25, 2022 EG Haarlem. Hier wordt de over het Spaarne en door de historische binnenstad gevaren.

Donderdag: KV Sloterplas, Christoffel Plantijngracht 1, 1065 DA Amsterdam. Hier wordt een verrassende tocht over de plas en de grachten gevaren.

De Coordinatie van het geheel is in handen van Martin Rendering van de KV de Zwetplassers.

te bereiken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kan ook gebruikt worden voor aanmelding)

Afstand: de afstanden liggen tussen de 10 - 15 km

Coördinator: Theo