Samenwerking activiteiten Jason<>KVU

Door de besturen van de KVU en Jason is een tijdje geleden afgesproken dat we op het gebied van activiteiten meer zullen gaan samenwerken. Een voorbeeld daarvan zijn de zwembadsessies die al een paar jaar door leden van Jason en KVU worden bezocht.

Maar ook op het gebied van tochten kan dat. Daarom stellen Jason en KVU hun tochten voor elkaar open.

Als je wilt zien welke tochten Jason organiseert kan je hier klikken. of hier voor de site van Jason

The Man of Aran
Woensdag, 7. Maart 2018, 20:00

Een filmavond "the man of Aran".

Een onderhoudende film uit vroegere tijden. Het gevecht van de mens tegen de zee. Een zee die sterker is dan de mens en waartegen de mens het uiteindelijk aflegt.

t laat personages zien die in premoderne omstandigheden leven, die hun dagelijkse routines documenteren, zoals vissen op hoge kliffen, aardappelen verbouwen waar er weinig grond is, en jagen op enorme reuzenhaaien om leverolie voor lampen te krijgen.

door: René

aanvang: 20.00 uur.