Weekend Zeeland
Van Zaterdag, 15. Juni 2019 -  08:00
Tot Zondag, 16. Juni 2019 - 17:00

Weekend Zeeland.

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 gaan we de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren bevaren.

Vrijdag aan het eind van de middag vertrekken we naar een camping bij Ellemeet in Zeeland. We blijven daar twee nachten. De camping ligt centraal ten opzichte van ons vaarwater. Er zijn goede voorzieningen waaronder een cafetaria.

Zaterdag willen we een zeetocht maken. Dit kan een rondje bij Springersdiep en Renesse zijn. Of we zouden naar Stellendam kunnen varen. Het uiteindelijke programma is afhankelijk van de geoefendheid van de deelnemers en de weersomstandigheden. Tochtleider is René van der Zwan.

Zondag varen we een rondje over de Grevelingen. De lengte van de tocht is eveneens afhankelijk van de deelnemers en het weer. Tochtleider is Gilbert Kuster

Optioneel kunnen we met de vaarders die vrijdagochtend al willen afreizen op vrijdag al een tocht op het Veerse Meer varen.

Voor dit weekend moet je toch al wel wat kilometers/zeemijlen in de armen hebben. 30 kilometer varen mag geen probleem zijn. Je moet beschikken over een redbare zeekajak. De materiaaleisen staan elders op de website.

Aanmelden via de activiteitenkalender. De inschrijving sluit op 10 juni. Nadere informatie zal hier en per mail aan de deelnemers verstrekt worden.

Voor vragen kun je terecht bij Gilbert

tochtleider: Gilbert