Introduktie

Onze leden varen ook regelmatig in de branding.

Er is daarvoor geen vaste planning. Het moment van brandingvaren hangt af van de wind, het getij, de golfhoogte en de swell.
Meestal neemt er iemand initiatief en gaat er bericht rond naar de leden die zich hebben opgegeven voor de branding-mailinglist. Je kunt je aanmelden bij Anoushka via de mail op deze website.

Onze favoriete plek om te varen is bij Castricum aan zee. Op die plaats hebben we ook een dependance van ons botenhuis waar we een aantal branding kajaks hebben liggen.

En we letten op veiligheid; minimaal met z'n drieën de zee op; en zo goed gekleed zijn dat ook bij te water raken onderkoeling voorkomen kan worden. Vooral in de winter.

Scroll hieronder naar beneden om de webcam van Sports @ Sea in beeld te krijgen.