KVU Kanovereniging Uitgeest

Klik op de foto om alle foto's te bekijken.

Foto's: Anoushka , Sebastiaan

24 sept. 2017 : (klik op de foto voor alle foto's)

Foto's: Peter, René

De KVU mag vijf nieuwe leden verwelkomen, Maeve, Marielle, Hans & Carin en Irma. Hierbij de foto's van de instructies.

Klik op de foto's voor de hele serie:

Film van: Johan

Foto's: Marilou

Film van: Henk

TIP: klik op de foto's om de hele foto-serie te bekijken

We begonnen met de tocht:

Foto's: Theo

Toen het spelevaren onder leiding van onze crea-kano-Ton,  terwijl de BBQ op temperatuur kwam:

Film: Theo

Foto's: Theo

En daarna de BBQ eindelijk:

Foto's: Henk, Theo

Hoe gevaarlijk zo'n vreedzaam bos kan zijn!

(klik op de foto voor meer foto's)

Foto's: Anoushka en Annet

Op zondag 30 juli stond de tocht in het Amsterdamse Bos in de agenda. Ook hiervoor waren er erg weinig aanmeldingen helaas. Maar met z'n drieën, Annet, die de organisatie voor haar rekening had genomen, Anoushka en ikzelf, gingen we stipt op tijd op pad richting Amsterdam. Vlak bij het water konden we de auto parkeren en makkelijk instappen. Er werd rond tienen nog een klein buitje verwacht waarna het verder droog zou blijven. Die verwachting kwam niet helemaal uit...

Veerhaven

Foto's: Theo en Theo

Foto's va Theo Koning

Klik op de foto voor meer foto's !

Klik hier voor een verslag van Nic over deze avond

Foto's van Johan Weijer en Theo Koning

Klik op de foto voor meer foto's !

De gezondheid van Jan den Uil liet het niet toe om mee te gaan. Dus met de kaart van Jan op zak zijn we afgereisd naar Ankeveen. Een mooi parkeerplekje en enkele tientallen meters verderop een steiger om te water te gaan. Rustig varend tussen de eilandjes en het heldere water naar onze oversteekplaats. Een houdini houding aannemend om aan de kant te komen en aan de andere kant weer te water te gaan. En hier,  de rust van het water, alleen 5 kajakkers met wild begroeide kanten en heel veel waterplanten en lelies. Ongelofelijk helder water, waardoor we zelf een fuut onder de kajaks door zagen schieten. Zigzaggend tussen de eilandjes, een mooi plekje om te lunchen en vervolgens door smalle kanaaltjes en eilandjes terug naar de overstapplek. Om vervolgens, door het mooie weer, verrast te worden door de vele plezierbootjes en overvolle mini-strandjes. Nog even oppassen voor een laverende zeilboot die zich tussen de eilandjes had begeven en verderop duikers onder de boten. Een fraaie dag en een lekker gevaren (15 kilometer)!
Theo