Brandingvaren november 2006

7 mannen trotseerden de branding
3 fotograven (Rob, Mattijs, Wietse) legden het vast
Annet schreef er een gedicht bij:

Branding

Waterjuffer
oktober 2006

Mull 2006

Van 16 t/m 23 juli zijn een paar leden van de KVU naar Schotland geweest met Peddelpraat. De tocht stond onder leiding van Ray Goodwin en Axel Schoevers. Vertrekpunt was de stad Oban en de route ging via de Firth of Lorn naar Mull, dat geheel werd gerond in acht dagen. Onderweg werden ook enkele andere kleine eilanden aangedaan

Weekend op de Waal / juli 2006

Het was in juli schitterend weer. Ons geplande Waal weekend was dan ook zonovergoten. Zo met de wind in de rug zelfs te heet zo nu en dan. Menigmaal gingen onze petten of hoeden het water in. Zodat we die met een flinke plens water erin weer op ons hoofd konden zetten; bijna de enige manier om tijdens het varen af te koelen. Al varend van Bemmel naar Gorinchem valt te zien dat de Waal flink wat strandjes heeft, waar het aangenaam verpozen is. En daar hebben we dan ook ruimschoots gebruik van gemaakt.

Waddentocht 2006

Met zijn vijven vertrokken we op een zondag vanuit Huisduinen voor een aantal dagen eiland hoppen. We hadden deze week al tijden van te voren gepland, en dan hoop je altijd dat het weer en andere omstandigheden een beetje mee zitten. Alles, maar dan ook alles was deze week helemaal perfect. We kijken dan ook allemaal terug op een fantastische tocht langs de Noorderhaaks, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Kijk maar of je de vuurtorens herkent!