Filmavond reddingstechnieken op 16 december

Het was een reuzegezellige avond met 20 leden die zich allemaal in de kantine schikten om te kijken naar filmpjes van YouTube over de verschillende reddingen die mogelijk zijn om, na omslaan, weer in je kano te klimmen. De creativiteit van peddelaars van over de hele wereld kent geen grenzen en zo werden er ook hilarische reddingen vertoond.

Na afloop van de filmpjes werd in de kanoloods een droge demonstratie gegeven van de belangrijkste technieken. Vooral de technieken die we in het zwembad zullen gaan oefenen passeerden de revue. Zo wed deze gezellige avond ook nog een voorbereiding op de zwembadsessies.

foto's Theo K

Kanomoffen maken 2 dec 2015

De stemming zat er goed in op woensdag avond. Er kwamen 14 KVU-ers bij elkaar om kanomoffen te maken en iedereen was heel  ijverig bezig. Een gezellige clubavond.

Inmiddels zijn de eerste meldingen binnen, variërend van lekker warme handen tot te warme handen :-)

foto's Jurgen

Amsterdamse Bruggentocht 8 nov. 2015

foto's Jurgen