Op visavontuur met Jan

Kajak vissen en de ombouw van recreatie naar vis kajak.

Klik op de foto hieronder voor het fotoalbum:

Toelichting bij de foto's over de opbouw tot viskano (deze opmerkingen kan je ook in het foto-album zien als je een foto opent en op de knop informatie drukt):

v1. De sot (sit on top) in de folder
v2 Hij is er de opbouw kan beginnen
v3 De eerste spullen zijn ook binnen, aan de achterzijde 2 hengelhouders ingebouwd
v4 hengelsteun en box geplaatst (opberg box van de blokker)
v5 De box zwart gespoten en vast gezet op de bodem, op de deksel een snijplaat en visvinder de accu zit inde box
v6 in de viskoffer 2 sleuven, de spanband houd deze op zijn plek
v7 Alles mooi verdeeld en goed bereikbaar
v8 De ankerlijn is verschuifbaar in de lijn zit een oog waarde steekstok door kan, zo kan de stok afhankelijk van de wind verplaats worden
v9 de koffer heeft nu extra hengel houders en zwart met verlichting, de steekstok en hengels zijn ook geborgt, de boot kan op zijn kop.
v10 bijna greed bij de hengelsteun voor zit het drift anker, welke de boot afremt bij het drijvend vissen op de plas.
v11 We zijn zover we gaan vissen, maar dat komt de volgende keer met een andere zit in kajak.