29-8-2018 instapavonden augustus

{KLIK op de foto om de hele serie te zien}

Foto's: Theo

Je mag gerust zeggen dat het voor de KVU een heel succesvol jaar is: er zijn niet alleen mooie tochten georganiseerd, die goed bezocht werden, maar we hebben er ook flink wat leden bij gekregen. Dit voorjaar kwamen er bijvoorbeeld in één klap wel elf nieuwe KVU-ers bij. Dat is vooral te danken aan de door Theo, onze activiteiten-coördinator, met veel publiciteit omgeven instapavonden en aan de vele enthousiaste leden die daarbij hebben geassisteerd als begeleider dan wel instructeur. Ook de laatste twee instapavonden op 22 en 29 augustus zijn heel goed bezocht. Op 29 augustus was er bovendien een cameraploeg van RTV IJMOND aanwezig; zij zullen binnenkort een reportage uitzenden over onze vereniging.