Haloween tocht op het Alkmaardermeer

De traditionele nachttocht was al een paar jaar minder in trek en ook een paar keer afgelast.
Dit jaar had Henk de tocht voor 31 oktober omgedoopt in Haloween-tocht. Of het daar nu aan gelegen heeft of niet; in ieder geval waren er om 20uur 11 kajaks op het water. Onder leiding van Henk en Peter gleden we stilletjes over een spiegelglad meer naar het restaurant in de Woude waar we ons te buiten gingen aan hete chocomelk,koffie, Skuumkopp, bokbier en bitterballen van Jos.
De uitmonstering op het water was divers. Er waren leden met een echte petroleum lamp op het achterdek. Wat op zich heel aardig ging. Ook was er 1 echte Haloween-kop met interne verlichting. En daarnaast was er een keur van lampjes, al of niet rondschijnend, zodat er een hele vlek van lampjes door de duisternis bewoog. Terug was er wat meer wind met golfjes maar iedereen heeft de tocht volbracht en landden we om 23uur weer op de Meldijk.