droogvaren

Zondagochtend, 15-12-2013, windkracht 5 tot mogelijk 7, Zuidwest regennest en ja, na 10u ook regen voorspeld. Vanaf mijn balkon lijkt het wel mee te vallen, maar ja, er is weinig hulp te verwachten bij bij pech onderweg op het meer. Maatjes Theo en Hans afgebeld, een zwak protest van Hans weggevaagd.
Dan maar droogvaren: de site van de KVU. Daarin staat ook een knop Links en daarin weer een knop naar Kanocentrum Wirdummerklap.
Onder de knop foto's heeft Klaas Hofman's site een rapportage van tochtjes in Groningen en op het Lauwersmeer en ook vakanties in Mecklenburg, met duidelijk herkenbare plekken voor ons, maar ook van Portugal, waarop Max Sr, Max Jr?, Cor, Leo en Herman herkenbaar zijn.
Leuke herinneringen voor de lege uurtjes of een aansporing deze gebieden ook op te zoeken?
Fijne feestdagen, allemaal.
Eric