OPROEP

Een oproep:
Er is een enorme hoeveelheid werk verzet in het kader van de verbouwing in onze loods.
In de volgende fase is er behoefte aan mensen die willen helpen met het behangen van de wanden in de kleedkamers. Kunstvezelbehang en lijm is al aanwezig, we zoeken alleen nog man(vrouw-)kracht!
Dus, heb je zin om je in te zetten voor je club, meld je dan snel aan. We willen voor het nieuwe vaarseizoen een feestelijke opening organiseren.
Neem even contact op met de loodsbeheerder: Henk Hoogerwerf, tel. 0610056572 of mail aan:
[[ h.hoogerwerf apestaartje planet.nl]]
Bij voorbaat dank, het bestuur.

Een verzoek:
Omdat we graag ons materiaal in goede conditie willen houden hebben volgt hier een vriendelijk doch dringend verzoek.
Als je een verenigingsboot hebt gebruikt en je hebt ontdekt dat er iets stuk is, meld dit dan even. Je kunt het gewoon even doorgeven aan de loodsbeheerder en dan wordt er z.s.m. voor gezorgd dat de nodige reparaties worden uitgevoerd.
Bij voorbaat dank, het bestuur.