Een wedstrijdvaarder op de club?!

(Ik ben baan 4)

Jaja, Kano-Vereniging Uitgeest; dat klopt! Ik, Luna van der Velden, van kanovereniging de Geuzen (uit Zaandam) kom voor drie weekjes (23 Juli - 12 Augustus) bij jullie trainen!

Afgelopen winterseizoen en de eerste helft van dit zomerseizoen, hebben mijn K2(tweepersoons)-maatje en ik, steevast voor één doel getraind; de k2 200m mogen varen op de Olympic Hopes in Poznan, Polen, in September.
Daarbij ging mijn K1 (éénpersoons) 200m ook heel goed, deze zou ik dan misschien ook varen in Polen. Helaas viel onze K2 200m-droom wegens omstandigheden in het niet. Om mij dan enkel voor de K1 mee te nemen, was na enig overleg toch net een stapje te hoog voor mij.
Volgend jaar zijn wij inmiddels te oud om nog naar de Olympic Hopes te gaan, maar onze k2 200m blijven wij trainen, en hard. Zodat we misschien volgend jaar naar een andere grote wedstrijd gaan samen!

Dit was net voor één van de wedstrijden die meetelde aan onze Olympic Hopes Qualificatie. Frühjahrsregatta Essen, Duitsland.

Nou vraag je je natuurlijk af, wat dit met jullie te maken heeft; Gezien de zomervakantie begint en ik tevens ook een passie heb voor windsurfen (en inmiddels ook kan zeilen), geef ik van de zomer les bij de zeilschool!
Dit betekent dat trainen op mijn eigen club niet meer een optie is. Maar gezien bovenstaande ambities, is niet trainen, ook geen optie!

Daarom dacht ik dat het leuk was om bij jullie mijn boot te stallen en te trainen.
Zo kom ik niet achter te liggen in vergelijking met mijn tegenstanders in het wedstrijdveld, wie in een zomervakantie extra gaan trainen. (En wie weet, kan ik jullie ook zo ver krijgen om de wedstrijd-kant van het kano te betreden :)

Ik ben naar alle waarschijnlijkheid op de maandagavond & de woensdagavond in/rond het gebouw (of op het water natuurlijk) te vinden en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten (en misschien wel eens een zondagje mee te gaan touren :)

Groetjes!
-Luna