- PERSBERICHT –

Kanoën langs Zaanse sluizen

Op zaterdag 23 en zondag 24 augustus 2014 houdt kanovereniging Jason te Krommenie de traditionele,  jaarlijkse Sluis-tot-Sluistochten voor iedereen met kano-ervaring. De tochten van ca. 10 en 20 kilometer voeren onder meer langs de sluis bij molen de Woudaap, de Boerensluis in Oost-Knollendam, de Poelsluis te Wormer en de Noordersluis in Krommenie. Sommige van de sluizen gaan speciaal voor de kanotochten open.

Deelnemers kunnen zich op beide dagen om 9.00 uur inschrijven bij het clubhuis van Jason aan de Busch 3 in Krommenie. Deelnemen kan op één of beide dagen en kost € 5,- voor leden van het Watersportverbond en € 7,- voor niet-leden. Deelnemers en andere belangstellenden kunnen zich zaterdag ook inschrijven voor de maaltijd waarmee de eerste dag van de Sluis-tot-Sluistochten traditioneel wordt afgesloten.

Meer informatie vindt u op www.kvjason.nl.