INSTAPAVONDEN KANOVAREN: 24 APRIL, 15 EN 22 MEI

Aanvang: 18.45

Kom gratis kennis maken met een actieve recreatiesport.

Kanovereniging Uitgeest  is een actieve vereniging met  ongeveer 120 leden. We komen overal waar vaarwater is. Op het Alkmaardermeer en in de polder, op zee en op het IJsselmeer, op de grote rivieren en in de branding bij Bakkum.

Vanuit de club worden er regelmatig dag- of weekendtochten georganiseerd op zowel vlakwater als grootwater, overal in Nederland, maar ook daarbuiten. Natuurlijk gaan onze leden ook dagelijks zelfstandig voor een paar uurtjes het water op vanuit onze goedgelegen uitvalsbasis op de Meldijk, nr. 23 Uitgeest.

Wil je eens proefvaren?  Kom op één van de bovenstaande avonden en je kunt onder deskundige begeleiding instappen in een boot van onze club.

AANMELDEN: www.kanovereniging-uitgeest.nl/activiteitenkalender of tel. 072-5127734