TE KOOP: Hobie Adventure Island (2011) - zeilkano

Te koop i.v.m. te veel hobby’s en dus te weinig gebruik.

Onze 1 persoons Hobie AI is te gebruiken als snelle Trimaran, waterfiets met Mirage aandrijving (https://www.youtube.com/watch?v=lD6OQhCeXqs) en S.O.T kayak met peddel. Deze Hobie presteert binnen al zijn mogelijkheden ontzettend goed! Jong/oud, beginner of ervaren, de Hobie staat garant voor watersportplezier!

De Hobie AI is simpel te varen en zeer stabiel door de extra drijvers. Alles vanuit de zitplaats te bedienen.

Check eventueel de website van Hobie of Youtube om de mogelijkheden van gebruik te zien.

Onze Hobie AI is uit okt/2011 en in zeer goede staat. Zonder mankementen, slechts enige gebruikssporen. Altijd in een botenhuis gestald en schoongemaakt na gebruik.

Extra accessoires:

- Aka Trampolines (voor bewegingsvrijheid tijdens zeilen en tegen waterspatten)

- Beach Trolley (deze brede luchtbanden steek je in de speciale uitsparingen om de hobie gemakkelijk te vervoeren)

- Hobie tillerstick (originele Hobie roerverlenger waardoor je zittend op de drijverarm/trampoline toch nog kan sturen tijdens het zeilen)

- originele Hobie accessoiretassen

Contact: Remko Hofma 06 40717452