CORONA

Het bestuur van de KVU heeft besloten de richtlijnen van de overheid met betrekking tot de  verspreiding van het coronavirus te volgen en schort alle activiteiten tot1 juni op.

Dus de activiteiten die georganiseerd zijn tot 1 juni gaan niet door.

Zodra er nieuwe richtlijnen komen van de overheid zullen we deze volgen.

met vriendelijke groeten,

Welkom op de site van Kanovereniging Uitgeest.

Onze kanovereniging bestaat sinds 1989 en heeft ongeveer 100 leden. De leden komen niet alleen uit Uitgeest, maar ook uit de omgeving zoals  uit Heemskerk, Beverwijk en Castricum.

De vereniging heeft de beschikking over een loods aan de gemeentehaven van Uitgeest (KLIK hier voor locatie). In deze loods bevinden zich ongeveer 100 ligplaatsen, een kantine en kleedruimte. Vanuit de gemeentehaven zit je binnen 3 minuten op het Uitgeestermeer.
Het vaarseizoen loopt van half april tot half oktober, maar ook buiten deze periode hebben we een aantal actieve leden dat de elementen niet schuwt en de hele winter doorvaart.
Voor leden die (nog) geen eigen kajak of kano hebben, beschikken we over een bescheiden maar gevarieerde "vloot" waar zij gebruik van kunnen maken.

Wil je eens komen proefvaren? Kom dan eens in het vaarseizoen langs op woensdagavond. Er zijn dan altijd wel mensen aanwezig die je wat meer kunnen vertellen of een stukje met je mee willen varen. Of neem contact met ons op.

Bezoek ons op FACEBOOK