Een goed begin van 2021

Ondanks alle narigheid die corona meebrengt, proberen we er het beste van te maken. En dat lukt dankzij de KVU! Op 1 januari kwam de nieuwsbrief via de mail en een jaloersmakende foto via Whatsapp. Dus hup, meteen maatje Bert geappt en afgesproken voor een tocht op 2 januari. Over een goed begin gesproken: het was prachtig! Wij in de zon, regen rond het meer. Dat leverde mooie regenbogen en indrukwekkende luchten op.

 

Een week later wilde Dick gelukkig twee keer ‘meevaren met’. Zo heerlijk, zo genieten, al had ik in mijn zoektocht naar de juiste uitrusting wel een te zware peddel gepakt. Spierpijn! Vandaag heerlijk meevaren met Maarten (vH). Onderweg kwamen we Rianne en Marjo tegen. Twee om twee is er best wat mogelijk op het grote meer. En hoe kun je het treffen: mooi weer, niet veel wind en geweldige natuur. Ik zag al eens een ijsvogeltje en nu kwamen we weer een bezienswaardige vogel tegen. Ik ben helaas de naam vergeten, hij was zwart en wit…. Onderweg een bakje thee, stroopwafel en goeie tips voor beter peddelen, wat wil een mens nog meer.

"Meevaren met" is een prettig concept, in ieder geval voor mij als beginner. Een aangename aanvulling op de tochten met mijn nieuwe buddy Bert.

En stoppen in de winter? Geen optie!

Groet, Anja de Geus