Heet van de pers: Zwembadtrainingen 2013!

Hoewel het zwembad dit jaar weinig ruimte had is het ons toch gelukt om ook voor dit jaar  een viertal momenten het zwembad de Hoornse Vaart te reserveren voor onze zwembadtrainingen. Net als vorig jaar doen we dit in samenwerking met kanovereniging Jason.

Hiermee kan de vaste kern, maar belangrijker nog, kunnen ook de nieuwe leden die wij afgelopen jaar hebben kunnen verwelkomen, de diverse reddingstechnieken oefenen, zich verbeteren in of een begin maken met het eskimoteren of gewoon gezellig komen spelen.
De tijden die ons deze keer op de doordeweekse avonden werden aangeboden vonden wij echt te laat. Daarom zijn wij tot de volgende 4 momenten gekomen:

• 2x op de zondagmiddag. Deze trainingen duren anderhalf uur.
  • 2x op zaterdag, eind van de middag / begin van de avond. Deze trainingen duren één uur.
  • De trainingen op de zondagen kosten € 12.- per keer en de trainingen op de zaterdagen € 8.- per keer.
Data Tijdstip training Verzamelen Meldijk Vertrek Meldijk
Zondag 20/01 13.00-14.30 uur 11.45 uur 12.15 uur
Zondag 27/01 13.00-14.30 uur 11.45 uur 12.15 uur
Zaterdag 09/02 18.00-19.00 uur 16.45 uur 17.15 uur
Zaterdag 23/02 18.00-19.00 uur 16.45 uur 17.15 uur

Inschrijven en betalen:
Zoals altijd is inschrijven vooraf verplicht.  Inschrijven kan via de activiteitenkalender van onze website: AANMELDEN. Schrijf je tijdig in, de leden van Jason hebben dezelfde rechten als KVU leden en per training hebben we plaats voor maximaal 20 personen.
Laat bij je inschrijving weten of je in het bezit bent van een eigen boot en/of vervoer voor kajaks. Geef meteen aan hoeveel kajaks je kunt vervoeren.
Betalingen vooraf op rekeningnummer 3634.69.575 ten name van Kanovereniging Uitgeest, onder vermelding van de data waarvoor je je hebt ingeschreven.

Zoals jullie inmiddels weten moeten voor gebruik in het zwembad de punten van de kajaks verpakt zijn, zodat deze geen beschadigingen aan het zwembad kunnen veroorzaken. Ook moeten de kajaks vanzelfsprekend schoon zijn.

Tot in het zwembad!
Maarten Wevers